Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «شبکه خبر»
2024-05-06@15:18:38 GMT

رزمایش پدافند غیرعامل در مدارس

تاریخ انتشار: ۲۳ آبان ۱۳۹۷ | کد خبر: ۲۱۵۲۷۳۳۹

امسال بر اساس برنامه ريزي سازمان پدافند غيرعامل، 500 رزمايش در مدارس كشور برگزار مي شود. به گزارش پایگاه اطلاع رسانی شبکه خبر، محمدحسين آل اسحاق معاون سازمان پدافند غيرعامل گفت: دفاع از دو بخش عامل و غيرعامل تشكيل شده است كه مردم ما در حوزه دفاع عامل 8 سال درميدان هاي نبرد در برابر دشمن با اسلحه و ايثار جان خود ايستادند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 معاون سازمان پدافند غيرعامل با اشاره به اهميت پدافند غير عامل در رويارويي با تهديدها افزود: همه سازمان ها و دستگاه هاي اجرايي كشور و حتي همه مردم بايد در حوزه پدافند غيرعامل آموزش ببينند  آل اسحاق گفت: پدافندغيرعامل در مدارس شامل زيرساخت هايي چون آب،برق،گاز و تلفن مي شود كه در صورت بروز قطعي در هريك از اين زيرساخت ها بايدپيش بيني هاي لازم براي  جانشيني اين ها تعريف شده باشد. معاون سازمان پدافند غيرعامل افزود: رزمايشي كه با ياري دانش آموزان در مدرسه استادپورداود منطقه چهاربرگزارشد نشان دهنده آمادگي هاي لازم دانش آموزان براي مقابله با حادثه احتمالي آتش سوزي در آزمايشگاه مدرسه بود. وي گفت: رزمايش نيز شامل آتش سوزي در آزمايشگاه و بهره گيري از توان دانش آموزان براي خاموش كردن آتش و انتقال مجروحان احتمالي با كمك اورژانس به بيمارستان بود كه دانش آموزان با آموزش هايي كه ديده بودند به خوبي از پس اين رزمايش برآمدند. آل اسحاق افزود: پدافند غير عامل به مجموعه اقدامات غير مسلحانه اي كه موجب افزايش بازدارندگي، كاهش آسيب پذيري، تداوم فعاليت هاي ضروري، ارتقاء پايداري ملي و تسهيل مديريت بحران در مقابل تهديدها و اقدامات نظامي دشمن مي شود. معاون سازمان پدافند غيرعامل گفت: در تعريفي ديگر پدافند غير عامل، تمهيداتي است كه در زمان صلح صورت مي گيرد و عمده ترين هدف پدافند غير عامل، ايمن سازي و كاهش آسيب پذيري زيرساخت هاي مورد نياز مردم است كه بايد با يك برنامه ريزي و طراحي در توسعه پايدار كشور نهادينه شود.  يادآور مي شود: پيش ازاجراي رزمايش پدافندغيرعامل در مدرسه استادپورداود از سه خانواده شهيد اين مدرسه با اهداي لوح سپاس قدرداني شد.

منبع: شبکه خبر

کلیدواژه: رزمایش پدافند غیرعامل مدارس

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irinn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «شبکه خبر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۵۲۷۳۳۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کاهش شهریه برخی از مدارس غیر دولتی/ شهریه مدارس هیئت‌امنایی چقدر است؟

احمد محمود زاده، رئیس سازمان مدارس و مراکز غیردولتی و توسعه مشارکت‌های مردمی وزارت آموزش‌وپرورش در گفت و گو با خبرنگار باشگاه خبرنگاران جوان با بیان این که الگو شهریه مدارس بر اساس قانون  باید در شورای نظارت مرکزی تعیین می‌شد؛ گفت: الگوی شهریه مدارس غیردولتی تعیین و به استان‌ها ارسال شده است.

وی  با بیان این که تعیین شهریه مدارس غیردولتی در مقایسه با سال گذشته تغییر کرده، افزود: امسال افزایش هزینه درصدی نیست بلکه براساس عملکرد مدارس و مراکز افزایش می‌یابد، احتمال دارد شهریه برخی مدارس نسبت به سال گذشته افزایش و برخی ثابت و حتی برخی نیز شهریه کاهشی داشته باشند.

او ادامه داد: اواخر اردیبهشت نرخ شهریه مدارس غیردولتی استانی ابلاغ می‌شود و در صورت اعتراض مدارس ما پاسخگو خواهیم بود.

وی افزود: براساس ماده ۱۵ و ۱۶ قانون تاسیس مدارس غیر دولتی، دوره تحصیلی، کیفیت آموزشی و پرورشی، فضا، امکانات و تجهیزات آموزشی، فوق برنامه‌ها، تورم و آمایش منطقه به ازای هر مدرسه افراد عضو کارگروه شهریه هر منطقه که شامل رئیس منطقه، معاونین تخصصی، نمایندگان موسسان مراکز و مدارس، انجمن اولیا و مربیان مدیر مشارکت‌های منطقه و استان براساس الگو ارسال شده‌ مبلغی را به عنوان شهریه انتخاب کرده و به مراکز  ارسال می‌شود.

محمود زاده ادامه داد: پس از ارسال و تایید شهریه، مبلغ مورد نظر در پنل مدیریتی مدرسه برای دید عموم با کد مدرسه و اسم مدرسه ثبت می‌شود که همه این فرآیند تا ۳۱ اردیبهشت مشخص می‌شود. بر این اساس ممکن است برخی مدارس کاهش شهریه داشته باشند.

او با بیان این که به مدارسی که کف شهریه را دارند کمک می‌شود تا مشکلی نداشته باشند؛ تصریح کرد: شهریه برخی از مناطق مناسب نیست. بر این اساس، ما توازن و متناسب سازی شهریه میان سقف و کف را دنبال کرده و شهریه بالای مدارس را نیز دنبال می‌کنیم.

محمود زاده با بیان این که مدارس هیئت امنایی شهریه ندارند؛ اظهار کرد: این مدارس در صورت برگزاری کلاس‌های فوق برنامه از والدین شهریه دریافت می‌کنند و برای دروس اصلی( کتب درسی) هیچ شهریه‌ای از اولیا گرفته نمی‌شود.

او ادامه داد: دانش‌آموزان در صورت علاقه و به صورت اختیاری می‌‌توانند در کلاس فوق برنامه درسی شرکت کنند. شهریه کلاس‌های فوق‌ برنامه مدارس هیئت امنایی براساس بخشنامه ثبت‌نام در کمیته‌ها تعیین ‌می‌شود.

باشگاه خبرنگاران جوان علمی پزشکی آموزش و پرورش

دیگر خبرها

  • نخستین سرویس مدرسه تهران مخصوص بچه‌پولدارها بود
  • امسال ۵۰۰ کلاس درس تحویل آموزش و پرورش اصفهان می‌شود
  • پیشرفت و تغییر در جامعه از خط سیر مدرسه و معلم می‌گذرد
  • تحقق نیمی از تعهدات خیران مدرسه ساز در سال گذشته
  • کمبود ۷۰ هزار نیروی پرورشی و مشاور در مدارس
  • کاهش شهریه برخی از مدارس غیر دولتی/ شهریه مدارس هیئت‌امنایی چقدر است؟
  • بهره برداری از مدرسه ۶ کلاسه در سنندج
  • نرخ شهریه مدارس غیردولتی چه زمانی اعلام می شود؟/ امکان کاهش‌ شهریه برخی مدارس
  • تعیین «شهریه» مدارس غیردولتی ۳۱ اردیبهشت
  • ساخت ۱۱ مدرسه جدید در سیرجان