Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری میزان- معاون فنی و نظارت سازمان نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس کل کشور گفت: سازمان نوسازی مدارس از سال ۹۱ استاندارد سازی سیستم گرمایشی سرمایشی مدارس فرسوده شامل جمع کردن بخاری‌های نفتی و بخاری‌های گازی را شروع کرده است. این پروژه هنوز به اتمام نرسیده و ظرف یک تا دو سال آینده به اتمام می‌رسد.

داریوش ورناصری، معاون فنی و نظارت سازمان نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس کل کشور در گفت وگو با خبرنگار گروه جامعه خبرگزای میزان، درباره آخرین وضعیت نوسازی مدارس در آستانه سال تحصیلی جدید اظهار کرد: ۱۷۰۰ پروژه از ۶ هزار پروژه‌ی نیمه کاره و در دست اجرا برای مهر ماه آماده بهره برداری و تحویل به آموزش و پرورش برای مهر ماه است و سایر پروژه‌ها در طول سال و یا ابتدای سال تحصیلی جدید تحویل می‌شوند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این پروژه‌ها شامل فضا‌های آموزشی، پرورشی و ورزشی است.


میزان: اعتبارات پروژه‌های نوسای مدارس قدیمی به چه صورت تامین می‌شود؟


ورناصری: تامین اعتبارات از دو بخش تامین می‌شود بخش اول اعتبارات دولتی که از محل اعتبارات ملی و بخش دیگر آن از محل اعتبارات استانی تامین می‌شود. بخش دوم اعتبارات توسط خیرین تامین می‌شود. حدود ۴۰ تا ۵۰ درصد پروژه‌های نوسازی مدارس قدیمی توسط خیرین انجام می‌شود.

میزان: اعتبارات نوسازی مدارس در سال ۹۷ چقدر بوده است؟

اعتبارات بخش نوسازی در سال ۹۷ حدود یک میلیارد و چهارصد میلیارد تومان بوده است؛ که به استان‌ها برای تکمیل پروژه‌های در حال تزریق است.

میزان: چه میزان از مشکلات سرمایشی و گرمایشی مدارس کشور برای سال جدید حل شده است؟

سازمان نوسازی مدارس از سال ۹۱ استاندارد سازی سیستم گرمایشی سرمایشی مدارس فرسوده شامل جمع کردن بخاری‌های نفتی و بخاری‌های گازی را شروع کرده است. این پروژه هنوز به اتمام نرسیده و ظرف یک تا دو سال آینده به اتمام می‌رسد. امیدورم در این دو سال بخاری‌های گازی باقی مانده و اگر بخاری نفتی مانده باشد به صورت کامل از کل کشور جمع آوری شود. این وضعیت به صورت پراکنده در کلیه استان‌های کشور حتی تهران هنوز مشاهده می‌شود، اما بیشترین مدارس استان‌هایی که هنوز در زمینه سیستم گرمایشی استاندارد سازی نشده اند؛ آذربایجان غربی، آذربایجان غربی، سه استان خراسان رضوی، شمالی و جنوبی و همچنین چهارمحال و بختیاری و سیستان و بلوچستان هستند.

میزان: ساماندهی سرویس‌های بهداشتی مدارس برای آغاز سال تحصیلی جدید چگونه است؟

مدارس نوساز اصلا مشکلی در زمینه سرویس‌های بهداشتی ندارند، اما مدارس قدیمی در این زمینه دارای مشکل هستند که بخشی از آن حل شده و بخش دیگری از آن در دست ادارات کل آموزش و پرورش در سطح کشور رای رسیدگی و نوسازی قرار دارد. البته حل کامل این موضوع زمان بر است.

میزان: استاندارد فضای آموزشی در کشور چقدر است و با سطح استاندارد چقدر فاصله دارد؟

سرانه فضای آموزشی در مقاطع دوره اول ابتدایی، دوره دوم ابتدایی، دوره اول متوسطه، دوره دوم متوسطه، هنرستان‌ها و کاردانش‌ها متفاوت است. میانگین سطح سرانه آموزشی در سطح کشور ۵.۲ متر مربع و این سرانه باید به ۸.۴ دهم برسد. در واقع به ازای هر دانش آموز ما سه متر مربع کمبود داریم که اگر این سه متر را در جمعیت ۱۴ میلیونی دانش آموزان ضرب کنید و برای هر متر مربع هزینه ۱ میلیون و نیم را در نظر بگیرید می‌بینید که چه عدد بزرگی در می‌آید که آن عدد نیاز واقعی ماست که طبیعتا تامین آن از عهده دولت و خیرین در فاصله زمانی کوتاه بر نمی‌آید. در برخی استان‌ها استاندارد از ۵.۲ هم پایین‌تر است.میزان رشد سرانه فضای آموزشی کشور در حدود ۱۰ سال گذشته میانگین سرانه ۴ متر مربع بوده که اکنون به ۵.۲ متر مربع رسیده است.

میزان: میزان رعایت استاندارد‌های ایمن سازی در مدارس نوساز چقدر است؟

در همه مدارس نوساز رعایت مشخصات فنی، آیین نامه ۲۸۰۰، آیین نامه مبحث ۱۹ مقررات ملی ساختمان و کلیه آیین نامه‌های مربوط به ساخت و ساز فضا‌های آموزشی در کلیه ابعاد شامل سازه و معماری رعایت می‌شود.
در مدارس نوساز رعایت پدافند غیر عامل، مقاومت در برابر زلزله، رعایت معماری فضا‌ها متناسب با سن و جنسیت دانش آموزان و همچنین شرایط اقلیمی منطقه (رعایت شود که مدرسه در جنوب کشور است یا شمال) در ساخت مدارس نوساز رعایت می‌شود.

میزان: ویژگی‌های پدافند غیر عامل که امروزه در مدارس نوساز اجرایی می‌شود؟

منظور از رعایت این مولفه ایمنی ساختمان در برابر حوادث غیر مترقبه‌ای همچون: جنگ، حملات موشکی، سیل، زلزله و طوفان‌های سهمگین است.

میزان: مقاوم سازی مدارس در برابر زلزله تا چند ریشتر است؟

آیین نامه زلزله در سطح کشور با توجه به پیش بینی‌ها درباره چند ریشتری بودن زلزله در هر استان، مقاومت زمین و مقاوم سازی مدارس پهنه بندی شده است. طراحی مناطق زلزله خیز بسیار بالاتر و طراحی مناطقی که احتمال وقوع زلزله کمتر است به همین تناسب کمتر است.

میزان: تجهیر مدارس به امکانات آموزشی، لابلاتوآر، و آزمایشگاه چطور است؟

مدارس نوساز متناسب با مقطع تحصیلی همه امکانات جانبی در آن‌ها لحاظ می‌شود به عنوان مثال اگر برای تاسیس مدرسه ۱۵ کلاسه ۵۰۰ متر زیر بنا لازم باشد چیزی در حدود ۱۵۰۰ تا ۲ هزار متر فضا برای مدارس در نظر گرفته می‌شوند که این فضای اضافی شامال: سالن چند منظور، کتابخانه، نمازخانه، آزمایشگاه، در صورت هنرستان بودن گارگاه‌ها در این مدارس ساخته می‌شود. این امر در کلیه کشور بلااستثناء اجرا می‌شود.

میزان: اجرای استاندارد‌های آموزشی از چه سالی در کلیه کشور اجرایی شده است؟

در دهه ۸۰ نشریه ۲۳۲ اجرا می‌شد، اما از سال ۱۳۹۶ نشریه ۶۹۷ که بسیار استاندارد هست استفاده می‌شود. مدارس کشور هم اکنون از کلیه استاندار‌های که تدوین شده است برخوردارند.

میزان: میزان کلاس‌های نو آماده تحویل برای سال تحصیلی جدی چقدر است؟

تعداد کلاس‌های آماده تحویل در کل کشور برای سال تحصیلی جدید حدود ۷ هزار کلاس است.

میزان: کمک‌های خیرین مدرسه ساز با توجه به گرانی‌های به وجود آمده در کشور امسال به چه میزان بوده است؟

مسائل و مشکلات اقتصادی و تحریم‌ها در این امر بی تاثیر نبوده است چرا که خیرین هم در این جامعه زندگی می‌کنند. ولی با این وجود خیرین کمافی السابق در صحنه حضور دارند و امیدواریم این روند همچنان ادامه پیدا کند.

میزان: مدارس کانکسی و کپری در سطح کشور هنوز وجود دارد؟ در چه مناطقی این میزان بیشتر و در چه مناطقی کمتر است؟

مدارس کانکسی، کپری، خشت و گلی، سنگی همچنان در سطح کشور وجود دارد. رویکرد سازمان برای امسال این است که مدارس خشت و گلی و کپری به صورت کامل حذف شود و مقداری از مدارس کانکسی، زیرا تعداد مدارس کانکسی بسیار بیشتر است. در برخی مناطق با برچیده شدن مدارس کپری عشایر با نقل مکان کردن به جای دیگر این مدارس را باز هم بر پا می‌کنند و حدودا می‌توان گت که برچیده شدن کامل این مدارس غیر ممکن است. جمع کردن مدارس خشت و گلی امکان پذیر‌تر است و اکنون رویکرد سازمان نوسازی روی برچیده شدن کامل این مدارس متمرکز است.

میزان: مدارس کانکسی مناطق زلزله زده کرمانشاه اکنون به چه میزان است؟ چه تعداد مدرسه در این مناطق آماده بهره برداری شده؟
ساخت و تحویل مدارس در مناطق زلزله زده کرمانشاه مثل: گیلان غرب، سرپل ذهاب، قصر شیرین، ثلاث باباجانی، ازگله و... شروع شده که تعداد قابل توجهی از آن‌ها مخصوصا در مناطق روستایی اماده تحویل در مهر ماه امسال و برخی دیگر در طول سال تحویل داده می‌شوند. مشکلی از نظر ساماندهی مدارس در این مناطق نداریم. پیش بینی می‌شود برای سال آینده مدارس کانکسی به صورت کامل برچیده شود.

انتهای پیام/

منبع: خبرگزاری میزان

کلیدواژه: پدافند غیر عامل نوسازی مدارس

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mizan.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری میزان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۰۶۱۲۸۷۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

فلسطین کرونیکل: پاتریوت آمریکا در برابر بالستیک ایرانی به هیچ کاری نیامد | ادعای اولیه چگونه نقش بر آب شد؟

به گزارش همشهری‌آنلاین،رادیو ارتش اسرائیل اخیرا اعتراف کرد که سامانه های پاتریوت آمریکا از دریا در رهگیری موشک های ایرانی موفق عمل نکردند. ایران در پایان عملیات ۱۲ موشک بالستیک مدرن خود را با موفقیت به پایگاه های نظامی اسرائیل کوبیده است. بنا به گزارش عصرایران، وبگاه " فلسطین کرونیکل" با انتشار گزارشی درباره این اعتراف رسانه های اسرائیلی نوشت: این امر منجر به این شده است که اسرائیل در واقع خود را مسئول سرنگونی بیشتر ۳۰۰ پهپاد و موشک ایران که به سمت آنها شلیک شده است، نشان دهد.

بر اساس این گزارش مدت کوتاهی پس از پایان حمله تلافی جویانه ایران به اسرائیل در ۱۳ آوریل، تل آویو ادعای " رهگیری ۹۹ درصدی" پرتابه های ایرانی را مطرح کرد و حتی نام ویژه ای را برای عملیات مشترک پدافند هوایی خود ایجاد کرد تا وضعیت را به یک پیروزی قهرمانانه برای خود تبدیل کند.

اما در عالم واقع عملیات وعده صادق چه ویژگی داشت؟ در واقع، سپاه پاسداران انقلاب اسلامی ایران دسته‌هایی از پهپادها و موشک‌های قدیمی را با هدف دوگانه ایجاد یک وحشت بزرگ/حادثه بین‌المللی و همچنین مشغول و اشباع کردن واکنش پدافند هوایی اسرائیل شلیک کرد.

سپس سپاه پاسداران انقلاب اسلامی حدود ۱۲ فروند موشک بالستیک مدرن شلیک کرد که اکثر آنها به اهداف خود اصابت کردند و به سایت‌هایی حمله کردند که به‌شدت محافظت‌شده‌ترین مکان ها نسبت به حمله موشک های بالستیک روی کره زمین محسوب می‌شوند.

بعدها، مقامات ناشناس آمریکایی و اسرائیلی اعتراف کردند که نرخ رهگیری ۹۹ درصدی ادعایی ساختگی است و حتی اعتراف به اصابت حدود ۱۲ موشک، این ادعای اولیه آنها را نقش بر آب کرد.

عملیات پدافند هوایی با استفاده از ائتلاف چندملیتی متشکل از نظامیان آمریکا، بریتانیا، فرانسه، اسرائیل، اردن و بر اساس برخی گزارش‌ها، عربستان سعودی و امارات متحده عربی (امارات متحده عربی) بیش از یک میلیارد دلار در آن چند ساعت عملیات ایران، خرج روی دست ائتلاف آمریکایی- اسرائیلی گذاشت.

علاوه بر این ایران پیشتر به ائتلاف آنها ۷۲ ساعت پیش اخطار حمله داد و از این رو آنها توانستند تمامی پدافند هوایی را در سراسر منطقه آماده کنند و ساعت ها برای مقابله با اهداف نسبتا کند حرکتی که ایران اعلام کرده بود با هر دسته جدید شلیک می شود، فرصت داشتند.

سامانه موشکی پاتریوت

بر اساس گزارش رسانه‌های اسرائیلی (رادیو ارتش اسرائیل)، سیستم دفاعی موشکی استاندارد RIM-۱۶۱ آمریکا روی کشتی (SM-۳) در رهگیری پرتابه‌های ایرانی متحمل شکست ۷۵ درصدی شده و از ۸ موشک شلیک شده آنها تنها ۲ مورد به هدف اصابت کرده است.

بلومبرگ اخیرا مقاله ای منتشر کرده است که در آن می گوید اسرائیل اکنون سیستم های موشکی پاتریوت را بازنشسته می کند.

با این حال، بر اساس تمامی گزارش‌های مربوط به عملیات پدافند هوایی که برای دفاع از اسرائیلی‌ها انجام شده است، اکثر پرتابه‌های ایرانی رهگیری شده توسط آمریکا سرنگون شده‌اند و موثرترین روش نه سامانه های پدافندی بلکه استفاده از جت‌های جنگنده بوده است.

علیرغم وجود هیچ مدرکی برای تایید ادعای آنها، ارتش اسرائیل اما ادعا می کند که جنگنده های آنها اکثر موشک های کروز ایران را ساقط کرده اند، که توسط منابعی که با وبگاه "اینترسپت" مصاحبه کرده اند، این ادعای آنها رد شده است.

اسرائیل از زمان جنگ اول خلیج فارس از سیستم موشکی پاتریوت آمریکا ناراضی بوده است.

در سال ۱۹۹۱، عراق موشک‌های اسکاد را به سمت اسرائیل و عربستان سعودی شلیک کرد. ایالات متحده و رسانه های آن مدعی شدند که سامانه موشکی پاتریوت ۸۹ درصد از اسکادهای شلیک شده به سمت عربستان سعودی و ۴۴ درصد از کلاهک های هدایت شده به سمت اسرائیلی ها را رهگیری کرده است. با این حال، ماه‌ها بعد حقیقت آشکار شد و اکنون پذیرفته شده است که عملکرد سیستم موشکی معروف پاتریوت این بود که تنها بین ۱ تا صفر درصد از کل اسکادهای شلیک شده را سرنگون کرد.

به طور مشابه، گفته می شود که سیستم دفاع هوایی گنبد آهنین دارای نرخ رهگیری ۸۵ درصدی است، حداقل این رقمی است که برای رهگیری راکت های فلسطینی پرتاب شده در طول جنگ ۲۰۱۴ علیه غزه ارائه شده است.

با این حال، طبق مطالعه ای که توسط "تئودور پستول" از دانشگاه MIT انجام شد، گنبد آهنین تنها حدود ۵ درصد از پرتابه های شلیک شده در طول جنگ ۲۰۱۴ را رهگیری کرد.

در واقع، علیرغم تبلیغات زیاد درباره کارآیی سامانه‌های پدافند هوایی اسرائیل و آمریکا، اگر تعداد زیادی پرتابه به سمت هدفی شلیک شود، هیچ سیستم دفاعی روی کره زمین وجود ندارد که در مبارزه کامل با یک حمله بزرگ و متمرکز موفق باشد.

کد خبر 849338 برچسب‌ها ایران و اسرائیل خبر ویژه آمریکا و اسرائیل

دیگر خبرها

  • برگزاری ۵ رزمایش برای نوسازی بافت های فرسوده
  • اداره کل نوسازی مدارس استان هرمزگان در ارزیابی مدیران ادارات کل حائز رتبه برتر شد
  • وضعیت تولید داروی بیماران SMA در کشور
  • اداره کل نوسازی مدارس هرمزگان در ارزیابی مدیران ادارات کل حائز رتبه برتر شد
  • فلسطین کرونیکل: پاتریوت آمریکا در برابر بالستیک ایرانی به هیچ کاری نیامد | ادعای اولیه چگونه نقش بر آب شد؟
  • نوسازی ۴۰۰ هزار واحد نهضت ملی مسکن در قالب نوسازی بافت‌های فرسوده تا پایان سال
  • دبیرکل جمعیت مبارزه با دخانیات: مالیات مهم‌ترین عامل برای کنترل مصرف دخانیات است
  • آخرین وضعیت مناطق سیل‌زده/ آماده باش ستاد‌های بحران در ۲ روز آینده
  • بسته‌های تشویقی شهرداری جهت رغبت در نوسازی بافت‌های فرسوده!
  • مهم‌ترین عامل برای کنترل مصرف دخانیات